Loctite industrijska ljepila i brtvila

Loctite industrijska ljepila i brtvila

Loctite je vodeći svjetski proizvođač materijala za industrijsku proizvodnju i održavanje te popravke u automobilskoj industriji.

Loctite paleta proizvoda uključuje rješenja za industrijsku proizvodnju, održavanje u industriji te za njegu i održavanje automobila. Dodatne Loctiteove linije proizvoda uključuju sredstva za podmazivanje, odvajače za kalupe, sredstva za čišćenje i druge posebne proizvode. Potpuna linija standardne opreme uključuje automatske i ručne sustave za nanošenje i stvrdnjavanje a moguća je i izrada opreme po mjeri.

Naš pristup je takav da radimo uz bok s korisnicima naših proizvoda u svakoj fazi: od dizajna i razvoja proizvoda do proizvodnog procesa uz testne simulacije i probna nanošenja, kako bismo ponudili kompletna sistemska rješenja. Upravo zbog toga su proizvodi iz različitih Henkel tehnologija izbor profesionalaca. Desetljeća Henkelovog iskustva u tehnološkim inovacijama pružaju našim kupcima izvanredne prednosti, kao i vrhunsku tehničku podršku.

Loctite proizvodi prema namjeni

Loctite osiguranje vijaka

Osiguranje vijaka

Anaerobna jednokomponentna ljepila, čisto i lako nanošenje, otporna na vibracije osiguravaju i brtve sve vrste navoja i smanjuju troškove inventara.


Loctite brtvljenje cijevnih navoja

Brtvljenje cijevnih navoja

Jednokomponentna brtvila, ne uvlače se, ne skupljaju, ne začepljuju sustave, zamjenjuju trake, kudjelje i pastu, dozvoljavaju rastavljanje.


Loctite brtvljenje prirubnica

Brtvljenje prirubnica

Brtvila pokrivaju veliku zračnost, nije potrebna fina obrada površine, trenutno brtve, stvrdnuta su otporna na visok pritisak, dozvoljavaju demontažu.


Loctite lijepljenje cilindričnih spojeva

Lijepljenje cilindričnih spojeva

Popunjavaju sve nepravilnosti i postižu 100 % kontakt, sprječavaju koroziju, prikladna za visoka opterećenja, sprječavaju trošenje.


Loctite trenutno lijepljenje

Trenutna ljepila

Fiksira u sekundama, moguće je lijepiti razne materijale različitih karakteristika, novi spoj je često čvršći od materijala koji se lijepi, lijepljenje malih dijelova.


Loctite UV ljepila

UV ljepila

Osim izvrsnih karakteristika lijepljenja i prozirnosti, UV ljepila nude i jedinstvene prednosti obrade i iznimne pogodnosti u smislu uštede.

Kada su izložena dovoljnoj količini svjetla prikladnih valnih duljina, UV ljepila vrlo brzo stvrdnjavaju i tako omogućuju brze cikluse proizvodnje, linijsku kontrolu kvalitete i brz prelazak na druge korake u procesu.

Kako bi stvrdnjavanje UV ljepila bilo pouzdano, svjetlo mora doprijeti do ljepila. Najmanje jedan dio koji se lijepi mora biti proziran za valnu duljinu svjetlosti kako bi se odabrano ljepilo stvrdnulo.


Loctite strukturno lijepljenje

Strukturno lijepljenje

U Loctite asortimanu ljepila za strukturno lijepljenje nalazi se veliki izbor rješenja za različite zahtjeve i uvjete industrijskog dizajna i izvedbe.


Loctite mase s metalnim punilom

Mase s metalnim punilom

Visoka pritisna čvrstoća, čelična ili aluminijska punila, mogu se strojno obrađivati, bušiti ili rezati nakon stvrdnjavanja. Otpornost na agresivne kemikalije.


Loctite mase protiv trošenja

Mase protiv trošenja

Na bazi keramike ili tvrdih epoksida. Idealna zaštita protiv: ljuštenja, abrazije, temperature, korozije, kavitacije i galvanskih struja.


Loctite sredstva za čišćenje

Sredstva za čišćenje

Sredstva za čišćenje dijelova prije upotrebe Loctite ljepila i brtvila, čišćenje i odmašćivanje radnih površina i dijelova, skidanje ostatka brtvila, pranje ruku.


Loctite podmazivanje i zaštita

Podmazivanje i zaštita

Suhi film i ulja, masti i anti seize. Sprječavaju: koroziju, hladno varenje, zapečenje i zaribavanje tijekom montaže ili rada.


Loctite obrada površina

Obrada površina

Stabiliziranje postojeće hrđe, zaštita od korozije, sprječavanje elektrokemijske korozije, pojačavanje trenja remenja.

Za dodatne informacije o vanbrodskim motorima i dijelovima nazovite

+385 99 23 23 247

Radno vrijeme
8 - 15
Subotom, nedjeljom i praznicima
ne radimo!

DeNi d.o.o. - Kako do nas?!

Upotreba kolačića
Na našoj web stranici koristimo kolačiće (eng. cookies). Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.