Swaty brusni alati

Swaty proizvodi

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i istraživanjima na području kvalitetnog i efikasnog brušenja, tvrtka Swaty u ponudi ima brusne alate visoke kvalitete namijenjene upotrebi u svim granama industrije: željezare, ljevaonice, alatnice, brodogradnja, auto-industrija, staklarstvo, građevinarstvo, kameno-rezačkoj proizvodnji, kožarstvu, prehrambena industrija, zanatstvo, domaće radionice...

Brusni alati Swaty® od korunda i silicijum karbida

Za standardne i povećane obodne brzine, brusni alati od korunda i silicijum karbida izrađuju se u oblicima i dimenzijama standardiziranim po ISO i DIN te po želji u nestandardnim oblicima i dimenzijama. S keramičkim i smolnim vezivom, raspoložive su debljine od 1,5mm do 300mm*, kod keramički vezanih i od 0,8mm do 300mm* kod smolno vezanih bruseva. Promjeri su u rasponu od 3mm do 1250mm. Veće debljine nudimo u varijantama sastavljenih ili slijepljenih višedjelnih bruseva.

Visokoturažne armirane brusne ploče i ploče za rezanje sa smolnom vezom:

Swaty proizvodi

  • 3 STAR FLEX promjera 1000mm
  • SWATYFIBER fleksibilni visokoturažni diskovi promjera 115-180mm za obradu zaobljenih površina
  • Lamelarne brusne ploče promjera 115-180mm za obradu zaobljenih površina
  • Lamelarni brusevi promjera 30-80mm sa stablom
  • Brusni segmenti raznih oblika i dimenzija
  • Honing kamenje
  • Brusni alati za ručno brušenje - turpije i opeke
  • Brusevi s vezom od gume: vodeće ploče za brušenje bez šiljaka (centerless), brusevi sa stablom, ploče za poliranje...

Brusni alati Swaty® od super tvrdih abraziva - dijamanta i kubičnog bornitrida

DIABON proizvodni program brusnog alata od dijamanata ili kubičnog bornitrida sa smolnom vezom je namijenjen za precizno brušenje. Izrađuje se do maksimalnog promjera 500mm u oblicima standardiziranih po FEPA. Također, izrađuju se dijamantne krune promjera 20-500mm i dijamantni testeri promjera 250-1600mm s metalnom vezom za upotrebu u građevinarstvu i kod prerade kamena.

Dijamantni brusni alati s metalnom vezom za staklarsku industriju izrađuju se u promjerima od 4-300mm. Brusni alati od kubičnog bornitrida s keramičkom vezom izrađuju se u promjerima od 4-100mm, te su uglavnom namijenjeni za unutrašnje brušenje visoko legiranih čelika visoke tvrdoće i žilavosti, kao i super legura na osnovu Ni i Co.

Za dodatne informacije o vanbrodskim motorima i dijelovima nazovite

+385 99 23 23 247

Radno vrijeme
8 - 15
Subotom, nedjeljom i praznicima
ne radimo!

DeNi d.o.o. - Kako do nas?!

Upotreba kolačića
Na našoj web stranici koristimo kolačiće (eng. cookies). Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.